Notícies

Notícies


Aquesta mostra, organitzada amb motiu de les Jornades de la Gent Gran de Sarrià de Ter, aplega dues sensibilitats artístiques diferents i gairebé podríem dir que una complementa l’altra: es donen la mà.

Esteve Casellas és escultor i ceramista. La seva sensibilitat passa doncs pel treball de les seves mans sobre el material que ha triat per expressar-se millor. Les peces que es presenten en aquesta exposició beuen de les fonts de la ceràmica romana elaborada entre el 500 i el 1.500 a.C., seguint la seva tècnica de cocció i acabat.

La pintura de Pilar Niebla es mou en l’àmbit de les emocions. Les que sent en contemplar les obres dels grans mestres com Bosco, Goya o Kandinsky que la motivaran fortament a pintar, i les que ella mateixa provoca en qui contempla la seva pintura. Es doncs aquest un sentit i humil reconeixement de Pilar Niebla envers els grans pintors i també a la figura del seu germà, l’artista gironí Josep Niebla, que sempre i en tot moment l’ha recolzada i de qui ha après moltíssim. En aquesta mostra, Pilar Niebla ens transporta al seu món on s’obre pas la natura en estat pur i l’esclat d’energia positiva; de fet, com ella mateixa li agrada comentar, l’art resulta un antídot perfecte contra la malaltia o la depressió perquè guareix l’ànima i estableix una comunicació positiva entre les persones.

Aquesta exposició es podrà visitar del 29 de maig al 23 de juny de 2017

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map